Home design
home design

Ο Κώστας Μάκαρης παρεμβαίνει για τα πυρηνελαιουργεία στο Ναύπλιο – Τι απαντά ο Περιφερειάρχης

«Τα περιβαλλοντικά θέματα θα είναι από τα πρώτα στην ατζέντα μας», τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων (Βίντεο)
Μάκαρης πυρηνελαιουργεία

Παρέμβαση για τα πυρηνελαιουργεία στην Αργολίδα έκανε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO». Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου έθεσε το θέμα για την κακή εικόνα που παρουσιάζει το Ναύπλιο, ειδικότερα τις βραδινές ώρες, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα αποπνικτική, με τους κατοίκους του δήμου Ναυπλίου να αναρωτιούνται τι είδους συμφέροντα είναι αυτά που εδώ και τόσα χρόνια, εμποδίζουν στην λύση αυτού του σοβαρού και μείζονος σημασίας θέματος.

Ο κος Νίκας πήρε θέση μπροστά στην κάμερα και απάντησε στην ερώτηση του Υποψήφιου δημάρχου για τα πυρηνελαιουργεία.

Όπως δήλωσε ο Κώστας Μάκαρης: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πλήξουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα όμως δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η ανεξέλεγκτη και κακή εικόνα για το Ναύπλιο».

«Με τον ερχομό της Νέας Εποχής, θα αλλάξει όλη η νοοτροπία για τα θέματα που αφορούν τα περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων μας», τονίζει ο Κ. Μάκαρης.

Και συμπληρώνει πως, «τα περιβαλλοντικά θέματα θα είναι από τα πρώτα στην ατζέντα μας».

Ο κύριος Μάκαρης καλεί τους πολίτες να μην διστάζουν να καταγγείλουν τέτοιου είδους φαινόμενα που καταστρέφουν την ποιότητα ζωής στο Ναύπλιο.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Παυλουδάκης Γεώργιος

    Αυτά τα έχουμε ξανακούσει προεκλογικά είναι όλοι με τόν όχλο γιατί μόνο όχλος είναι οι ψηφοφόροι μετά από την Κυριακή τών εκλογών τά δικά μου,δικά μου και τα δικά σας δικά μου. Δέν μπορώ να καταλάβω με τοσα τραπεζοκαθίσματα και τόσες ξαπλώστρες πώς γίνεται να πληρώνουν δημοτικά τέλη οι κάτοικοι και να είναι ο δήμος τόσο χάλια ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis