home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δρέπανο: Ο Θεόδωρος Κοτίτσας στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη

Ο Πολιτικός Επιστήμονας – Οικονομολόγος και Καθηγητής ΙΕΚ Περιφέρειας Πελοποννήσου θα είναι ο 10ος υποψήφιος με τη «Νέα Εποχή» στο Δρέπανο
Μάκαρης Κοτίτσας

Ο Θεόδωρος Κοτίτσας είναι ο 10ος υποψήφιος με τη «Νέα Εποχή» του Κώστα Μάκαρη, στο Δρέπανο του Δήμου Ναυπλιέων. Ο Πολιτικός Επιστήμονας – Οικονομολόγος και Καθηγητής ΙΕΚ Περιφέρειας Πελοποννήσου, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει την υποψηφιότητά του στο πλευρό του επιχειρηματία που διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο στο Ναύπλιο.

Όπως σημειώνει ο ίδιος για την υποψηφιότητά του:

«Την 14η του μηνός Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, είδα με μεγάλη ευχαρίστηση πολλούς ενεργούς πολίτες του Δρεπάνου να συντάσσονται με σχετική ανακοίνωσή τους, με την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη, που ανακοίνωσε την κατάρτιση συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει την Δημαρχία του Δήμου Ναυπλιέων στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Συμμερίζομαι απολύτως τους λόγους που ενεργοποιούνται υπέρ του. Είναι καιρός να τερματιστεί η πολιτική της αδράνειας, της γραφειοκρατίας, και της παρακμής της αγαπημένης μας πόλης, που είναι αναπόσπαστο τμήμα πλέον του Ιστορικού Δήμου Ναυπλιέων.

Συντάσσομαι λοιπόν και εγώ μαζί τους και προσφέρομαι να βοηθήσω την υποψηφιότητα του επιτυχημένου επιχειρηματία και κοινωνικού παράγοντα, κ. Μάκαρη, προκειμένου να αναδειχθεί μια νέα ελπιδοφόρα Δημοτική Αρχή».

Μάκαρης Κοτίτσας Δρέπανο 1

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis