home design 800x400
home design 1170Χ320

Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 31χρονου στην Κυπαρισσία

Διασκέδαζαν μαζί με το θύμα λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του
Δικαστήριο

Προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία ενός 31χρονου άνδρα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία, για τις οποίες απολογήθηκαν για περισσότερες από δέκα ώρες στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, με την εισαγγελέα και την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Καλαμάτας να αποφασίζουν ομόφωνα για την προσωρινή κράτησή τους.

Από τους κατηγορούμενους ο 33χρονος ομοεθνής του θύματος (Αλβανία), φαίνεται πως παραδέχθηκε την τέλεση της ανθρωποκτονίας από κοινού με τους συγκατηγορούμενούς τους, με σκοπό να τον ληστέψουν, καθώς το θύμα φέρεται να είχε στην κατοχή του ποσό που ξεπερνούσε τις 10.000 ευρώ. Μάλιστα, υπέδειξε ως παρακινητές της πράξης του δύο συγκατηγορούμενούς του, ενώ κατά την έρευνα των Αρχών εντοπίστηκαν στην κατοχή του 33χρονου 5.300 ευρώ, ποσό που προέρχεται από τη ληστεία.

Οι δύο συγκατηγορούμενοί του, η 30χρονη Ελληνίδα και ο 24χρονος Ρομά, αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους με τον θάνατο του 31χρονου, ισχυριζόμενοι πως κατά τη διάρκεια του συμβάντος εκείνοι βρίσκονταν εντός του αυτοκινήτου, μακριά από την παραλία, και δεν μπορούσαν να δουν τί συνέβαινε εκεί. Ωστόσο, παραδέχθηκαν, όπως και ο 33χρονος κατηγορούμενος, ότι διασκέδαζαν μαζί με το θύμα μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και αποχώρησαν και οι τέσσερις με το ίδιο αυτοκίνητο και μετέβησαν στην παραλία, όπου ο 31χρονος έμελλε να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 31χρονος φαίνεται πως πέθανε από χτυπήματα στο κεφάλι με ένα ξύλο, το οποίο υπέδειξε στις Αστυνομικές Αρχές ο 24χρονος Ρομά. Ο 33χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι αυτός που επιτέθηκε στο θύμα πρώτος ήταν ο 24χρονος Ρομά, ενώ ο ίδιος χτύπησε το θύμα όταν είχε ήδη πεθάνει, με τον 24χρονο Ρομά να αρνείται κάθε εμπλοκή του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis