home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Διαδικτυακή ημερίδα για το θέατρο στην εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες και φοιτητές
θεατρική παράσταση

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Το Θέατρο στην Εκπαίδευση: Δημοκρατική Πρακτική για την Κοινωνική Συνύπαρξη» διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πατρών για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση, στις 27 Νοεμβρίου 2022. Με τη συνεργασία του Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας και του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, η ημερίδα θα είναι προσβάσιμη μέσω της πλατφόρμας zoom για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες και σε φοιτητές και φοιτήτριες Τμημάτων Παιδαγωγικής και Θεάτρου που πραγματεύονται επιστημονικά, καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά το θέατρο. Προς συζήτηση θα τεθούν δύο θεματικές με την πρώτη συνεδρία να αφορά στο «Θέατρο και Κοινωνικό Φαντασιακό», και τη δεύτερη στο «Θέατρο στην εκπαίδευση: με τη ματιά στραμμένη στην μελλοντική κοινωνία». Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Τρόποι με τους οποίους το θέατρο και οι παραστατικές τέχνες, γενικά, μπορούν να συμβάλλουν στην ανάδειξη εναλλακτικών κοινωνικών και πολιτικών μοντέλων συνύπαρξης».

Διαδικτυακη Ημερίδα

Επιστημονικά υπεύθυνες είναι οι Δρ Γαλάνη Μάρω ΕΕΠ Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας Π.Π. και  Δρ Φραγκή Μαρία ΕΕΠ Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Π.Π.

Η σύνδεση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ζoom και ο σύνδεσμος θα σταλεί στο email που θα δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι στη φόρμα εδώ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis