home design

Άργος: Η απάντηση Καμπόσου στους τέσσερις της «Συμφωνίας Δημιουργίας»

Τους κατηγορεί για απραγία και κυνήγι προσωπικών συμφερόντων

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την ανακοίνωση της νέας δημοτικής παράταξης του Δήμου  Άργους – Μυκηνών «Συμφωνία Δημιουργίας», ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος αντιδρά και απαντά στις προγραμματικές δηλώσεις των ιδρυτικών μελών της νέας παράταξης, Παναγιώτη Παπαϊωάννου, Πέτρου Διολίτση, Παναγιώτη Δούρου και Βασιλείου Μπέζα. Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη της «Συμφωνίας Δημιουργίας» ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη του κου. Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας», με τον κ. Καμπόσο να τους κατηγορεί ότι η παραίτησή τους οφειλόταν στην άρνησή του να υποκύψει σε εκβιασμούς που απέβλεπαν στο προσωπικό συμφέρον των τεσσάρων.

Ο κ. Καμπόσος με δήλωσή του κατηγορεί εκ νέου τους ανεξάρτητους πλέον δημοτικούς συμβούλους ότι εδώ και 11 χρόνια στήριζαν μια πολιτική την οποία τώρα ψέγουν, με την τωρινή τους απόφαση για το νέο συνδυασμό να υποκινείται από προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα, τα οποία ο κ. Καμπόσος αρνούνταν να εξυπηρετήσει. Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών:

«Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ μαζί σας, όμως, επειδή είπατε πάρα πολλά για μένα αλλά και για την παράταξη που εκπροσωπώ γι’ αυτό… Θα ήταν μια πολύ καλή ερώτηση αν αυτούς τους 4 τους ρωτούσε κάποιος: “εσείς ρε καλόπαιδα 11 χρόνια ήσασταν αντιδήμαρχοι οι δύο και πρόεδρος στα μεγαλύτερα νομικά πρόσωπα του δήμου μας ο άλλος, γιατί δε μιλήσατε για τίποτα ποτέ; Γιατί ποτέ δεν φέρατε μια πρόταση για να κάνουμε κάτι άλλο, διαφορετικό και καλύτερο; Γιατί τα ψηφίζατε όλα τα θέματα, και με χαρά; Γιατί στις αρχές του Σεπτέμβρη φέτος που κάναμε τον απολογισμό των έργων μας σπάσατε τα χέρια σας στο χειροκρότημα; (Και προσπαθούσατε να σας δω ότι χειροκροτούσατε ένθερμα;

Αν βέβαια μετά τις 20 Σεπτεμβρίου σας είχα κάνει αντιδημάρχους και τον άλλο πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ (όπως επιθυμούσατε, χωρίς να σκέπτεστε ότι η παράταξη έχει κι άλλους που πρέπει να περάσουν από θέσεις ευθύνης) όλα θα ήταν όπως πρώτα, μια χαρά! (Πιστεύετε ότι θα πείσετε κάποιον; Πιστεύετε ότι θα σας πάρει κανένας στα σοβαρά; Ποτέ δεν φέρατε μια πρόταση για να κάνουμε κάτι διαφορετικό, αντίθετα σε όλα τα παραταξιακά συμβούλια που κάναμε δεν μιλήσατε για τίποτα). Εγώ όμως σας αγαπάω γιατί ψηφίζοντας κι εσείς όλα αυτά τα χρόνια τα έργα, κάναμε τον τόπο μας πολύ όμορφο. Εμείς οι 23 στους 41(διατηρεί η παράταξη μας την απόλυτη πλειοψηφία του Διοικητικού συμβουλίου του Δήμου μας). Συνεχίζουμε να κάνουμε έργα για τον τόπο μας, όπως έχουμε ορκιστεί απέναντι σε αυτό το λαό που για τον ίδιο λόγο ορκιστήκατε κι εσείς και σας ψήφιζε κι εσάς. Τώρα όμως εσείς κάνετε ό, τι νομίζετε καλύτερο για τον εαυτό σας και για το προσωπικό σας συμφέρον!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version