home design

Δ. Καμπόσος: Καλό ταξίδι και να φέρουν τις παραιτήσεις τους (Video)

"Λεβεντιά είναι να παραιτείσαι, συνεχίζουμε το έργο μας"

Η παράταξη μας δεν εκβιάζεται. Οι μάσκες έπεσαν. Συνεχίζουμε ισχυροί το έργο μας“, τονίζει ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στους 4 ανεξαρτοποιημένους συμβούλους, σε βίντεο που ανάρτησε πριν από λίγο: “Δεν θα κάνω κανένα αντιδήμαρχο εκβιαζοντάς με ΄δεν θα κατέβω μαζί σου΄. Δεν θα κάνω κανένα πρόεδρο της ΔΕΥΑΡΜ υπό την απειλή να μην κατέβει μαζί μου”

Ο κ. Καμπόσος ξεκίνησε τις δηλώσεις του με την φράση «αλίμονο στις παρατάξεις που εκβιάζονται ή στους δημάρχους που εκβιάζονται», συνεχίζοντας λέγοντας πως οι θέσεις ευθύνης στο Δήμο δίνονται μόνο σε εκείνους που έχουν πρόθεση να συνεχίσουν να πολιτεύονται και να μάχονται για το όφελος των πολιτών.

Διευκρίνισε πως στην περίπτωση των τεσσάρων Δημοτικών Συμβούλων που ανεξαρτητοποιήθηκαν είχε λάβει ενημέρωση από τους ίδιους πως δεν προτίθενται να πολιτευτούν στις ερχόμενες εκλογές, κάτι που τον οδήγησε στην απόφαση να μην τους αποδώσει θέσεις ευθύνης. Κατά τον Δήμαρχο «ένας άνθρωπος που κατέχει θέσης ευθύνης στο Δήμο δίνει όλο του το είναι με κέρδος για τους πολίτες, διότι στοχεύει να ξανακατέβει στις εκλογές». Συνεπώς, μόνο άτομα που είχαν αυτή την πρόθεση μπορούσαν να αναλάβουν με υπευθυνότητα τέτοιου είδους θέσεις.

Ο κ. Καμπόσος εξέφρασε την έκπληξή του όταν πληροφορήθηκε την πρόθεση των τεσσάρων Συμβούλων να ανεξαρτητοποιηθούν, καθώς κάτι τέτοιο δεν είχε ποτέ συζητηθεί από μέρους τους, είτε σε φιλικό είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο με τον ίδιο. Ο ίδιος δήλωσε πως «η λεβεντιά δεν είναι να ανεξαρτητοποιείσαι, είναι να παραιτείσαι», προτρέποντας τους ανεξάρτητους πλέον συμβούλους να παραιτηθούν, εφόσον η εκλογή τους οφείλεται στη συστράτευσή τους με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας». Είπε χαρακτηριστικά «αν έχουν λεβεντιά και ήθος να φέρουν τις παραιτήσεις τους».

Τόνισε ότι η ανεξαρτητοποίησή τους δεν μπορεί να επιφέρει καμία ζημιά στην παράταξη, η οποία διατηρεί την απόλυτη πλειοψηφία, ενώ ακόμα υπογράμμισε πως δεν θα τοποθετήσει κανέναν σε θέση ευθύνης υποκύπτοντας σε εκβιασμούς για συμμετοχή ή όχι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν νέα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των εκλογών του 2023.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version