Home design
home design

Άργος: Με μεγάλη συναυλία θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 30 Νοεμβρίου – Το όνομα θα κάνει πάταγο

Δήμος Άργους – Μυκηνών, ΚΕΔΑΜ και Εμπορικός Σύλλογος Άργους ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (Βίντεο)
argos xristougenna 1

Σε αγαστή συνεργασία βρίσκεται ο Δήμος Άργους Μυκηνών, η ΚΕΔΑΜ και ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2023.

Σήμερα Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτη Σκούφη και της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αναστασίας Τζήμου για την ημέρα που θα ανάψει το  χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πόλης. Στην συνέντευξη τύπου παρέστη και ο αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα εμπορίου & πολιτισμού  κ. Γιώργος Σαρρής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Άργος, σε συνδυασμό με μεγάλη συναυλία αλλά και πλούσια δρώμενα για μικρά παιδιά. Το όνομα με το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις ο Δήμος Άργους – Μυκηνών είναι πολύ γνωστό και «θα κάνει πάταγο», όπως είπε ο δήμαρχος, χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Από την πλευρά τους τα καταστήματα μετά από απόφαση του εμπορικού συλλόγου θα παραμείνουν ανοιχτά με μεγάλες εκπτώσεις για τους επισκέπτες.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης ανέφερε πως  σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των  Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της επιχείρησης.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis