home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO: «H Πελοπόννησος ενισχύει και προωθεί την επιχειρηματικότητα»

Πολλές τοπικές γεύσεις από παραγωγούς, εμπόρους και επιχειρηματίες που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους
Έκθεση «Πελοπόννησος expo» 2022

Η Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022» στην Αργολίδα πραγματοποιείται από 16 έως και 20 Νοεμβρίου 2022, στο Κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου με πολλές τοπικές γεύσεις από παραγωγούς, εμπόρους και επιχειρηματίες που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους.

H Πελοπόννησος ενισχύει και προωθεί την επιχειρηματικότητα γιατί τόσο η ιστορία όσο και η σύγχρονη ζωή της Πελοποννήσου είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την παραδοσιακή και την καινοτόμο επιχειρηματικότητά της, που κληροδοτείται από γενιά σε γενιά αλλά και τη νέα επιχειρηματικότητα που βασίζεται σε πρωτοπόρες ιδέες και τεχνολογίες.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι επενδύσεις που γίνονται έχουν ως στόχο την ανάπτυξη η οποία βασίζεται στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, στη βελτιστοποίηση παραγωγικών διαδικασιών, στο marketing & την επικοινωνία, στην εκπαίδευση, στην καλλιέργεια δεξιοτήτων, στη βιωσιμότητα καθώς και στον εκσυγχρονισμό του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Στον αγροτικό, κτηνοτροφικό, βιομηχανικό, τεχνολογικό, εκπαιδευτικό, τουριστικό τομέα καθώς στις υποδομές, στην επικοινωνία και στα Μ.Μ.Ε, η Πελοπόννησος επενδύει στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα.

Με το μήνυμα «Όλη η Πελοπόννησος σε μία έκθεση», η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» στην Αργολίδα δίνει την ευκαιρία σε παραγωγούς, εμπόρους και επιχειρηματίες να συναντηθούν, εκθέτοντας τα προϊόντα τους καθώς και στους καταναλωτές να ενημερωθούν για τον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοποννήσου και να γνωρίσουν όλη την παραγωγή της. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται παράλληλες δράσεις, ενώ ταυτόχρονα εκθέτες και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία ανάπτυξης ενός γόνιμου διαλόγου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis