home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Με απόλυτη επιτυχία οι κολυμβητικοί αγώνες των Ιπτάμενων

Μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών ηλικίας 7 και 8 ετών από όλη την Πελοπόννησο
Ιπτάμενοι Αργολίδας

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών ηλικίας 7 και 8 ετών από όλη την Πελοπόννησο και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες κολύμβησης με την επωνυμία «2η Γιορτή Κολύμβησης Μικρών Κολυμβητών» τους οποίους διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στο Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους.

Οι μικροί κολυμβητές και οι μικρές κολυμβήτριες συμμετείχαν σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα κολύμβησης, διασκέδασαν, χάρηκαν το άθλημα που αγαπάνε, κέρδισαν δώρα και πήραν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής ως επιβράβευση της προσπάθειας τους.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά από τους ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου, του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, του Ναυταθλητικού Ομίλου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων και του διοργανωτή συλλόγου Ιπτάμενοι Αργολίδας. Όλα τα σωματεία είναι μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος με ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα της κολύμβησης.

Team work makes the dream work!

Σε αυτό πιστεύει ο Αθλητικός Σύλλογος και ευχαριστεί τη δυνατή ομάδα που έχει γύρω του ώστε να γίνονται όμορφα πράγματα στο χώρο της κολύμβησης, να προάγεται ο πολιτισμός και ο αθλητισμός και να ανεβάζει την Αργολίδα ένα σκαλί πιο ψηλά στον πανελλήνιο χάρτη του υγρού στίβου.

Οι Ιπτάμενοι ευχαριστούν θερμά όλα τα σωματεία για την άψογη συνεργασία και για την παρουσία τους στους αγώνες, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών κύριο Νίκο Δελή για την πολύτιμη βοήθεια του και την άψογη συνεργασία του σε όλα τα επίπεδα, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου της ΚΕΔΑΜ του Δήμου Άργους Μυκηνών κύριο Σκούφη Τάκη για την στήριξη και την αρωγή του, τους γονείς – εθελοντές, τους αθλητές – εθελοντές και τους φίλους – εθελοντές των Ιπτάμενων Αργολίδας που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία αυτοί οι αγώνες.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Νοέμβριο του 2023 στην 3η Γιορτή Κολύμβησης Μικρών Κολυμβητών!

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis