Home design

Θρήνος στο Τολό: «Καλό σου ταξίδι στις γειτονιές που μεταναστεύεις» – Το συγκινητικό αντίο για τον Peter Ιωάννου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού αποχαιρετά τον 32χρονο πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού που χάθηκε άδοξα σε τροχαίο στην Κορινθία

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού (ΣΕΤ), αλλά και ολόκληρο το παραθεριστικό θέρετρο του Δήμου Ναυπλιέων, μετά το θάνατο του προέδρου του ΣΕΤ Peter Ιωάννου σε τροχαίο δυστύχημα στην Κορινθία.

Η πρόεδρος Μαρικαίτη Γιαννούλη και το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους Πίτερ με τα παρακάτω λόγια:

«Άλλη μια μέρα που αποδείχθηκε πως δεν ήταν τυχαία συννεφιασμένος ο ουρανός.

Λένε ότι με κατάπλου σε λιμάνι μοιάζει ο θάνατος του ηλικιωμένου και με ναυάγιο ο θάνατος του νεότερου ανθρώπου. Κύριε πρόεδρε, έσπευσες να επιβεβαιώσεις το δεύτερο…

Καλό σου ταξίδι στις γειτονιές που μεταναστεύεις Πίτερ… και μείνε ήσυχος… η μνήμη σου θα μας υπαγορεύει πως έχουμε χρέος να συνεχίσουμε τις παραδόσεις, την ανάπτυξη και ανάδειξη του χωριού μας, που τόσο αγαπούσες».

Πώς εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν

Ο 32χρονος έχασε άδοξα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας στον παράλληλο της εθνικής Οδού Κόρινθος- Τρίπολη με την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Άργους.

Η μηχανή που οδηγούσε ο Peter Ιωάννου από το Τολό συγκρούστηκε μετωπικά, για άγνωστο λόγο, με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που στοίχησε τελικά τη ζωή του μοτοσικλετιστή, ο οποίος καρφώθηκε πάνω στο όχημα με μοιραία κατάληξη.

Ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο στην Κορινθία που στοίχισε τη ζωή στον Peter Ιωάννου. Όπως σημειώνει:

«Χθες (12.11.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας Κορινθίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας».

Η εξόδιος ακολουθία για τον Παναγιώτη (Peter) Ιωάννου θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τολού τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 14:00.

Σχόλια

Exit mobile version