home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: «Σας κούρασε ο Καμπόσος γιατί;» – Η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου και η υπόσχεση

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών μιλά για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, για τους πρώην συνεργάτες του, για τις πισοστρώσεις και για τις γιορτές
Καμπόσος Άργος

Στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Άργους Μυκηνών αναφέρθηκε ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος κάνοντας μία σύντομη ιστορική αναδρομή και χρησιμοποιώντας μια σειρά από στατιστικά στοιχεία από το Επιμελητήριο Αργολίδας που επιβεβαιώνουν όσους πιστεύουν στην αναπτυξιακή δυναμική του Άργους και της ευρύτερης περιοχής.

Αναφερόμενος στις κριτικές που έγιναν από αντιπάλους της παράταξης που είχαν συνεργασθεί στο παρελθόν δήλωσε ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να κατηγορήσει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργασθεί στο παρελθόν για το καλό του Δήμου Άργους Μυκηνών. «Σας κούρασε ο Καμπόσος γιατί;», αναρωτήθηκε ο δήμαρχος.

Τέλος αναφέρθηκε στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για την οποία υποσχέθηκε ξεχωριστές στιγμές για μικρούς και μεγάλους. Όπως αποκάλυψε, το Χριστουγεννιάτικο δένδρο θα ανάψει την 1η Δεκεμβρίου και στο Άργος θα δώσει το παρόν γνωστός καλλιτέχνης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis