home design 800x400
home design 1170Χ320

Από την Πάτρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα 20 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα της 6ης ΥΠΕ

Στις 14 Νοεμβρίου η τελετή παράδοσης – παραλαβής. Πόσα θα πάρει η Αργολίδα

Η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής των 20 νέων ασθενοφόρων της 6ης ΥΠΕ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, σε χώρο εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα.

Όλο αυτό οφείλεται στην άριστη και διαχρονική συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, η οποία αντανακλάται στη σημερινή ημέρα με την παράδοση των 20 νέων ασθενοφόρων που θα παραδοθούν στις υγειονομικές μονάδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προς εξυπηρέτηση των συμπολιτών της υπαίθρου.

Πώς κατανέμονται τα οχήματα

Πρόκειται για 20 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα για την ασφαλή και ταχεία διακομιδή των ασθενών, ενώ τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε ότι αφορά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, από τα 20 οχήματα, 3 κατευθύνονται στην Αργολίδα (2 στο Κ.Υ. Κρανιδίου και 1 στο Κ.Υ Λυγουριού), 6 στην Αρκαδία (2 στο Κ.Υ. Τροπαίων και από 1 στα Κ.Υ. Αστρους, Δημητσάνας, Λεωνιδίου και Μεγαλόπολης), 1 στην Κορινθία (Κ.Υ. Γκούρας), 6 στη Λακωνία (2 στο Κ.Υ. Μολάων και από 1 στα Κ.Υ. Αρεόπολης, Βλαχιώτη, Γυθείου και Νεάπολης) και 4 στη Μεσσηνία (2 στο Κ.Υ. Κυπαρισσίας και από 1 στα Κ.Υ. Αγίου Νικολάου και Μελιγαλά).

Ενισχύεται σημαντικά ο στόλος της 6ης ΥΠΕ

Τα 20 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα θα καλύψουν ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ αποτελούν σημαντική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ειδικότερα στην ύπαιθρο.

Επίσης ενισχύεται σημαντικά ο στόλος των ασθενοφόρων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς έρχονται να προστεθούν στα 10 που ήδη εξυπηρετούν Κέντρα Υγείας σε απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές. Αυτός άλλωστε είναι και ο κύριος σκοπός της 6ης ΥΠΕ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis