home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Πολιτική

Γκρίνιες Καλλιάνου για το στασίδι στην TV

Ο μετεωρολόγος του Mega και βουλευτής Αθηνών εκφράζει το... παράπονό του με ανάρτησή του στα social media

Ο Γιάννης Καλλιάνος είναι ένας από τους βουλευτές όπου αν και εξοικειωμένος με το φακό, δεν εμφανίζεται τόσο συχνά σε πολιτικά πάνελ. Απ’ ότι φαίνεται όμως αυτό δεν αποτελεί απόφαση δική του.

Ο μετεωρολόγος του Mega εκφράζει το… παράπονό του με ανάρτησή του στα social media. Οι γκρίνιες για το στασίδι στην TV, φαίνεται πως έχουν να κάνουν με την ίση μεταχείριση που θα έπρεπε να υπάρχει μεταξύ υποψηφίων βουλευτών.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Προσοχή, διαβάστε αν θέλετε το παρακάτω μήνυμα διότι από την 1η ημέρα που είμαι Βουλευτής είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας:

Με ρωτάνε πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι στο δρόμο αλλά και ακόλουθοι στα social media, γιατί δεν εμφανίζομαι συχνά στα πολιτικά πάνελ.

Οφείλω να σας ενημερώσω αγαπητοί μου φίλοι, ότι το γεγονός αυτό, δεν αποτελεί ενσυνείδητη απόφαση μου και δεν μπορώ να ξέρω το λόγο για τον οποίο γίνεται. Μόνο υποψίες μπορώ να έχω, ότι δηλαδή δεν είναι τυχαίο γεγονός και ότι αποτελεί απόφαση άλλων.

Μόνο το KONTRA, το ACTION24 και σπανίως η ΕΡΤ μου δίνουν βήμα για να τοποθετηθώ πολιτικά στα μείζονα θέματα όπου τόσο με απασχολούν, όπως ασφαλώς και εσάς.

Θα ήθελα πολύ να ακούει ακόμη και καθημερινά τις θέσεις και τις πολιτικές μου απόψεις ο λαός αλλά αυτό είναι αδύνατο μέχρι τώρα. Και δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός για εμένα διότι συνέβη και στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο αλλά και γενικά όλα αυτά τα 3,5 χρόνια που είμαι Βουλευτής. Παρ’ όλα αυτά οφείλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε και με εξέλεξε Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου βλέποντας με σπάνια σε πολιτικά τραπέζια.

Και γι’ αυτόν τον κόσμο θα συνεχίσω να μάχομαι, για τον κόσμο που πίστεψε, πιστεύει και θα συνεχίσει να πιστεύει σε εμένα! Εξάλλου, οποίος επιθυμεί, μπορεί να μπει στη σελίδα της Βουλής και να μάθει για τις προτάσεις μου που έγιναν νόμοι του κράτους, για τις μεταρρυθμίσεις που έχω προτείνει, για τις περισσότερες από όλους ερωτήσεις που έχω κάνει, για τις ομιλίες μου αλλά και γενικά για το έργο μου.

Αφού λοιπόν δεν με αφήνουν κάποιοι να ακουστώ, προσπαθώ να είμαι δίπλα σας με άλλους τρόπους και να συζητήσω παραγωγικά μαζί σας, δηλαδή να προσεγγίσω τους πολίτες από κοντά, βγαίνοντας στο δρόμο, όντας δίπλα σας σε κάθε τομέα της κοινωνικής δραστηριότητας και παράγοντας ουσιαστικό έργο και μέσα στο Κοινοβούλιο.

Στο MEGA που έχω την τιμή να εργάζομαι ως Μετεωρολόγος και όπου μου έχει προταθεί πολλάκις η εμφάνιση μου σε πολιτικές εκπομπές, η άρνηση μου είναι συστηματική. Δεν θεωρώ δόκιμο και ηθικά σωστό να εμφανίζομαι στο MEGA ως Βουλευτής της Κυβέρνησης όντας ο βασικός του Μετεωρολόγος. Τώρα, όσο πλησιάζουν οι εκλογές, μπορεί να αλλάξω άποψη μιας και ξέρω ότι στα άλλα κανάλια δεν θα έχω βήμα.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, το «παιχνίδι» δεν είναι ισότιμο για όλους. Όμως, έχω εσάς και δεν με φοβίζει τίποτα!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button