home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Μόνο σε κατόχους εισιτηρίου διαρκείας θα επιτρέπεται η είσοδος
Γήπεδο Αστέρα Τρίπολης

Με απόφαση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. στην Τρίπολη για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ενώ παράλληλα δεν θα διατεθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Η απαγόρευση αφορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:30 στο γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο παρακαλούνται να μην προσέρχονται στο γήπεδο, σε μια προσπάθεια διαφύλαξης της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, διευκόλυνσης της άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και αποφυγής της άσκοπης ταλαιπωρίας των φιλάθλων.

Υπογραμμίζεται ότι, περιμετρικά του γηπέδου θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους, ενώ παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis