home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα

650 αθλητές σε 300 κατηγορίες
Παλαμήδειο πρωτάθλημα 3

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο. Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της υγειονομικής κρίσης, η διοργάνωση επέστρεψε δυναμικά, με 650 αθλητές σε 300 κατηγορίες με 1200 συμμετοχές. Το πρωτάθλημα έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις, με οφέλη όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και για την τοπική οικονομία. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβούλιου του συλλόγου τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων (1000€) θα δοθούν στον σύλλογο Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος».

Στο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες στα αγωνίσματα Tao Lu, point fighting, qingda καθώς και τεχνικές αυτοάμυνας και kick Light. Συμμετείχαν πάνω από 50 ελληνικά σωματεία (από Μυτιλήνη, Πάτρα, Κρήτη, Πύργος, Αττική, Τρίπολη, Ρόδος, κ.α.), καθώς και σωματεία από Κύπρο, Ρουμανία και Σερβία. Γιατροί των αγώνων ήταν οι Μπαβέλας Βασίλης και Πασπαλιάρης Χρήστος, ενώ υγειονομική κάλυψη παρείχε και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας. Ακόμα, συμμετείχε πλήθος εθελοντών, όπως και πολλοί επιχειρηματίες που στήριξαν τη διοργάνωση.

Το πρωτάθλημα αδειοδοτήθηκε  από την Ελληνική Ομοσπονδία  Γουσού Κουνγκ Φού, την Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ, και σε συνδιοργάνωση  με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και  τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλιέων. Με την παρουσία τους τίμησαν το πρωτάθλημα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κος Κωστούρος Δημήτρης, ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού κος Γιάννης Μαντζούνης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, κα. Ράλλη Μαρία  και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου, κος Αδόριαστος Δημήτρης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis