home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι πρώτοι διεθνείς φιλικοί αγώνες Softball γυναικών στο Άργος

Με ομάδες από Ελλάδα και Βουλγαρία
softball Άργος

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθησαν οι πρώτοι διεθνείς φιλικοί αγώνες Softball γυναικών, μεταξύ της εθνικής Βουλγαρίας και επίλεκτων αθλητριών από την Ελλάδα. Πραγματοποιήθηκαν τρεις αγώνες το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ, στο Άργος.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει το τμήμα Softball του «Φείδωνα Άργους», οι ομάδες του οποίου θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών και ανδρών. Τους αγώνες παρακολούθησαν παιδιά από την ακαδημία ποδοσφαίρου του «Φείδωνα», γονείς, αλλά και πολλοί εκδρομείς από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις τους ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ.

Το «παρών» έδωσαν ο προπονητής του «Φείδωνα» κ. Δημήτρης Τότσικας, η προπονήτρια της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000» κα Βανέσα Αναστασοπούλου, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αποστολόπουλος και ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ. Γιάννης Μπόλλας, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μαντζούνης, ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε ότι η Περιφέρεια και ο κ. Παναγιώτης  Νίκας  θα υποστηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως άλλωστε κάνουν για τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis