home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
proeklofiko-maketa-xatzinikolaou
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηΑρχείοFeatured

Ευάγγελος Νικολάου: Ρουά Ματ από Μάκαρη στη Νέα Τίρυνθα

Ο αυτοδιοικητικός επισημαίνει ότι η Νέα Τίρυνθα βρίσκεται σε πλήρη παρακμή και επιτίθεται στη δημοτική αρχή επισημαίνοντας ότι έχει παντελώς παραμελήσει τον πάλε ποτέ ακμάζοντα δήμο

Ρουά Ματ επιχειρεί ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης για να αλώσει τη Νέα Τίρυνθα στις δημοτικές εκλογές με τη συστράτευση στο ψηφοδέλτιό του, του Ευάγγελου Νικολάου, ο οποίος με μια αναλυτική δήλωσή του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τον ακολουθεί.

Η Νέα Τίρυνθα είναι μια περιοχή – καταλύτης για τις δημοτικές εκλογές και μαζί με άλλα χωριά, βγάζει δήμαρχο. Όπως επισημαίνει ο κος Νικολάου η Νέα Τίρυνθα βρίσκεται σήμερα σε πλήρη παρακμή, ενώ τονίζει ότι η δημοτική αρχή έχει παντελώς παραμελήσει τον πάλε ποτέ ακμάζοντα δήμο, ως προς όλες τις δημόσιες δραστηριότητες.

Η δήλωση Νικολάου

Ο Ευάγγελος Νικολάου, έχοντας την εμπειρία του αυτοδιοικητικού δηλώνει με αφορμή τη συστράτευσή του στη δημοτική παράταξη Μάκαρη:

«Συμπολίτες μου της Ν. Τίρυνθας, του Ναυπλίου, της Μηδέας και του συνεννοούμενου Δήμου Ασίνης, ασφαλώς με γνωρίζετε από την παρουσία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κυρίως από την θητεία μου ως Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου στον τέως Δήμο Ν.  Τίρυνθας που συνενωθήκαμε μαζί με άλλους στον ενιαίο πλέον Δήμο Ναυπλιέων.

Όσο χρόνο είχα δραστηριότητα στον Δήμο Ν. Τίρυνθας πριν συνενωθούμε, είχαμε ένα Δήμο ζωντανό, με καθαριότητα, με πλήρεις Δημοτικές Υπηρεσίες, με λειτουργικότητα των δημοσίων, κοινόχρηστων και αθλητικών χώρων.

Όλοι εργαζόμασταν για την Ιστορική μας Δημοτική Ενότητα της οποίας η παρουσία στον Ελλαδικό χώρο είναι από τους προϊστορικούς χρόνους.

Εδώ και περίπου μια δεκαετία συγχωνευτήκαμε και εμείς αναγκαστικώς στο ενιαίο πλέον Δήμο Ναυπλιέων. Η συγχώνευση αυτή κατά το μέγιστο μέρος συνέπεσε με την Δημαρχία του κ. Κωστούρου που βρίσκεται μέχρι σήμερα στην Δημοτική Αρχή.

Το Δημοτικό όμως διαμέρισμα όπως λέγεται σήμερα Τίρυνθας, βρίσκεται σε πλήρη παρακμή. Η Δημοτική Αρχή έχει παντελώς παραμελήσει τον πάλε ποτέ ακμάζοντα Δήμο μας ως προς όλες τις δημόσιες δραστηριότητες.

Τα Δημοτικά κτίρια και οι εγκαταστάσεις ερημοποιούνται, χωρίς να ανανεώνονται, τα κτίρια και οι υποδομές παλιώνουν χωρίς επιδιορθώσεις και εν γένει δε οι κοινόχρηστοι χώροι είναι αγνώριστοι εν σχέση με την προηγούμενη κατάστασή τους. Ενδεικτικό είναι ότι το οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί, η αποχέτευση έχει μείνει στις μελέτες, τα σχολεία καταρρέουν και τα παιδιά μας διατρέχουν άμεσο κίνδυνο από την φθορά των υλικών, το Δημοτικό Στάδιο έχει αφεθεί στην τύχη του και στην μανία των καιρών χωρίς καμιά παρέμβαση για να μπορεί να φιλοξενεί τις διάφορες αθλητικές και εορταστικές εκδηλώσεις. Ο Αγροτικός γιατρός δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια κάτι που είναι πολύ επώδυνο για τον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής μας.

Αυτά και άλλα πολλά θα μπορούσε να διατραγωδήσει για την αγαπημένη μας Τίρυνθα, που έχει αφεθεί στην αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής.

Έτσι λοιπόν για να αντιστραφεί η πορεία της παρακμής και της εγκατάλειψης πρέπει να γίνει αλλαγή στον τοπικό φορέα εξουσίας.

Οι Δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν σε λιγότερο από ένα χρόνο, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Αρμόδιου Υπουργού.

Πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης του τόπου μας, ότι ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Κων/νος Μάκαρης καταρτίζει ένα άκρως αναγεννητικό πρόγραμμα και συγχρόνως έναν αξιόπιστο συνδυασμό για να λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται.

Οι προθέσεις και οι εξαγγελίες του μέχρι τώρα μας έχουν κινήσει εύλογα το ενδιαφέρον, αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι πρέπει να ξεφύγουμε από το τέλμα της διαχειριστικής λογικής και να μπούμε στην περίοδο της κινητικότητας, της δραστηριότητας, της έμπνευσης και ασφαλώς της ικανοποίησης των δίκαιων αιτημάτων όλων των περιφερειών του Δήμου μας.

Για αυτό και εγώ προσωπικώς μαζί με τους φίλους μου και συνεργάτες, αποφασίσαμε να συστρατευτούμε μαζί του υποστηρίζοντας τον ανοικτά και συμμετέχοντας στον συνδυασμό του.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι όλοι οι συμπολίτες μας θα αντιληφθούν ότι με αυτήν την Δημοτική Αρχή δεν πάει άλλο».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button