home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Διπλή παρακαταθήκη για τον ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Στην επίσημη θέσπιση γραφείου παιδικής μέριμνας και εγγραφών έχει προχωρήσει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ναυπλιέων που προγραμματίζει και προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού.
Παιδικός σταθμός Ναύπλιο

Στην επίσημη θέσπιση γραφείου παιδικής μέριμνας και εγγραφών έχει προχωρήσει ο ΔΟΚΟΙΠΑΝ του Δήμου Ναυπλιέων, ενώ το νομικό πρόσωπο προγραμματίζει και προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού (παιδίατρος, παιδοψυχολόγος, λογοθεραπευτής, εργοθεραπευτής).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γιάννη Μπούνο, «το γραφείο παιδικής μέριμνας εξασφαλίζει αυτό που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια, δηλαδή την ένταξη όλων των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς (έπι το πλείστον δωρεάν) και υψηλά έσοδα στον δήμο, εις το διηνεκές».

«Επίσης η πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού πέραν των άλλων, που εξασφαλίζει στα παιδιά τα απαραίτητα στηρίγματα στην προσχολική περίοδο, είναι γεγονός», προσθέτει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, συμπληρώνοντας πως: «Όταν έρθει η ώρα να φύγω από το ΔΟΚΟΙΠΑΝ, αυτή θα είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη για τις γενιές που θα έρθουν και το σπουδαιότερο ότι θα παραμείνει».

«Επειδή όλα αυτά κι’ αλλά πολλά έγιναν χωρίς φανφάρες, τυμπανοκρουσίες, δημοσιότητα αλλά μόνο με σκληρή δουλειά, είμαι πολύ περήφανος για την συνεργασία όλων όσων προσπάθησαν, για όσα πετύχαμε μέχρι τώρα», καταλήγει ο Γιάννης Μπούνος.

ΔΟΚΟΙΠΑΝ θέματα

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis