home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Θα συνεχιστεί με 339.594 ευρώ η αποκατάσταση βλαβών στη νότια παράκαμψη

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα το συμφωνητικό για την β΄ φάση του έργου
Εργασίες αποκατάστασης στον νότιο περιφερειακό του Άργους

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, εργολαβικό συμφωνητικό με τον ανάδοχο της β΄ φάσης του έργου αποκατάστασης βλαβών στη νότια παράκαμψη του Άργους, προϋπολογισμού 650.000 ευρώ.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης του εν λόγω έργου, η δαπάνη για το οποίο μετά τον σχετικό διαγωνισμό ανέρχεται σε 339.594,57 ευρώ, είναι 6 μήνες.

Νίκας Αργολίδα υπογραφή νότιος Περιφερειακός Άργους

Αδιάθετο 1 εκατ. ευρώ από το ΠΔΕ

Κατά την παραμονή του στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζο, τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους για αθλητικά θέματα Γιάννη Μαντζούνη και για θέματα της μαρίνας του Ναυπλίου και της δημιουργίας υδατοδρομίων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Τάσο Γανώση, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Αργολίδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής εξετάστηκε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στην εν λόγω Περιφερειακή Ενότητα το οποίο εμφανίζεται να έχει αδιάθετο ποσόν ύψους περί το 1.000.000 ευρώ, πίστωση η οποία εξετάζεται να κατευθυνθεί στο σύνολό του στο έργο βελτίωσης του δρόμου των αρχαιολογικών χώρων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis