home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Διάρρηξη σε βενζινάδικο για γέλια μέχρι δακρύων – Πήγαν να τραυματιστούν μόνοι τους (Βίντεο)

Με «πολιορκητικό κριό» ένα SUV, μια ομάδα έξι διαρρηκτών επιχείρησε να μπουκάρει σε πρατήριο καυσίμων στην πόλη της Πελοποννήσου
Βενζινάδικο

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια για διάρρηξη ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Άργος. Το σκηνικό που εκτυλίσσεται στην πόλη της Πελοποννήσου, σε διάρκεια 38 δευτερολέπτων είναι για γέλια μέχρι δακρύων.

Το βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί κομμάτι κινηματογραφικής ταινίας. Όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες, το λευκό όχημα φτάνει στο βενζινάδικο.

Η τραγελαφική απόπειρα διάρρηξης

Από τις πόρτες του αυτοκινήτου κατεβαίνουν πέντε άτομα τα οποία φοράνε κουκούλες και μάσκες. Ο οδηγός θα πάρει φόρα και με την όπισθεν θα προσπαθήσει να ρίξει την τζαμαρία και την πόρτα του καταστήματος.

Στην πρώτη απόπειρα όμως από θαύμα δεν θα τραυματίσει έναν από τους συνεργούς του, τον όποιο θα χτυπήσει στα πόδια με το πίσω μέρος του οχήματος.

Το λευκό SUV θα συνεχίσει να «χτυπά» το βενζινάδικο. Τέσσερις ακόμα προσπάθειες να πέσει η τζαμαρία και η πόρτα θα αποβούν άκαρπες.

Έτσι οι διαρρήκτες που μόνο «επαγγελματίες» δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν φεύγουν απογοητευμένοι. Θα μπουν γρήγορα εντός του αυτοκινήτου και θα τραπούν σε φυγή.

https://www.youtube.com/watch?v=7UpSPDxbflc&ab_channel=newsittv

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis