home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τουρισμός: Ποιες περιοχές της Πελοποννήσου φράκαραν το τριήμερο παρά την ακρίβεια

Σχεδόν πλήρεις Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Βυτίνα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου – Πώς τα πήγαν Ναύπλιο, Λουτράκι, Καλαμάτα.
Στεμνίτσα Αρκαδία Γορτυνία (1)

Μπορεί το κύμα ακρίβειας και η ανησυχία για την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση να είναι συνεχώς στο μυαλό των Ελλήνων, ωστόσο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου κατάφερε να κάνει κάποιους επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς της Πελοποννήσου και όχι μόνο να φρακάρουν από κόσμο.

Οι δημοφιλείς χειμερινοί προορισμοί αποτέλεσαν για μια ακόμα φορά την πρώτη επιλογή των πολιτών, με την πληρότητα των καταλυμάτων σε αρκετούς από αυτούς να αγγίζει το 100%.

Πώς τα πήγε η Πελοπόννησος

Τα ορεινά της Πελοποννήσου είχαν την τιμητική τους, αν και ο καιρός για την ώρα παραμένει ηλιόλουστος και τα πολυπόθητα χιόνια δεν ήρθαν ακόμα. Σχεδόν πλήρεις ήταν Δημητσάνα, Βυτίνα και Στεμνίτσα, ενώ δεν τα πήγαν άσχημα σε πληρότητα τα Τρίκαλα Κορινθίας και τα Καλάβρυτα.

Παράλληλα, αρκετοί ήταν εκείνοι που την τελευταία στιγμή διάλεξαν κοντινούς παραθαλάσσιους προορισμούς. Σταθερά μεγάλη προσέλευση είχαν και οι κλασικοί προορισμοί τριημέρου, όλες τις εποχές, όπως το Ναύπλιο, το Λουτράκι και η Καλαμάτα.

Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα με ιδιαίτερα αυξημένες τιμές που άγγιξαν ακόμη και τα 500 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Όπως σχολίασε ο πρόεδρος του πανελλαδικού δικτύου e-real estates, Θέμης Μπάκας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6», αναμένεται μία πολύ καλή χρονιά για τον κλάδο του τουρισμού, τουλάχιστον για τις εορτές και τα τριήμερα που έρχονται, με τα προγνωστικά να δείχνουν υψηλά ποσοστά ποιότητας και προκρατήσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis