home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Ευάγγελος Καρπατσέλης στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μάκαρη

Κάλεσμα για αλλαγή σελίδας στο δήμο Ναυπλιέων
Ευάγγελος Καρπατσέλης

Την στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων Κώστα Μάκαρη ανακοίνωσε ο ο Σύμβουλος επιχειρήσεων Ευάγγελος Καρπατσέλης. Ο κος Καρπατσέλης με δήλωσή του, απευθύνει κάλεσμα για αλλαγή σελίδας στο δήμο.

Ανακοίνωσε ο κος Ευάγγελος Καρπατσέλης:

«Φίλες, Φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και με μεγάλο το αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κων/νο Μάκαρη.

Προερχόμαστε από έναν τόπο με βαριά Αρχαιολογική, Ιστορική και Πολιτιστική κληρονομιά και όσον αφορά δε το τουριστικό κομμάτι και την τουριστική ανάπτυξη γενικότερα και τις ωφέλειες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, στα πλαίσια της οικονομικής ανάπτυξης είναι και το μεγάλο διακύβευμα για την νέα Δημοτική Αρχή.

Θεωρώ ότι από κοινού με τον κο Μάκαρη τόσο σε αυτόν τον τομέα όσο και στον τομέα διαχείρισης του Δήμου όπως απορρίμματα, ύδρευση, αποχέτευση, δημόσιο χρήμα περιβάλλον, πρόνοια πρέπει να είναι και οι πρώτες προτεραιότητες.

Για αυτόν λοιπόν τον λόγο οραματιζόμαστε, φιλοδοξούμε και είμαστε αποφασισμένοι να  αναδείξουμε τα προβλήματα προς  όφελος των Δημοτών μαζί  με τους Δημότες.

Σας καλώ όλους μαζί μας μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης, να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε σελίδα για τον Δήμο μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis