home design 800x400
home design 1170Χ320

Λευκός καπνός για Παπαδημόπουλο δήμαρχο από εκατοντάδες Ναυπλιώτες

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης ο οδοντίατρος στο κατάμεστο από κόσμο εργατικό κέντρο
Ανακήρυξη Παπαδημόπουλου ως υποψηφίου δημάρχου Ναυπλίου

Σε κλίμα ενθουσιασμού εκατοντάδες Ναυπλιώτες αποφάσισαν να ηγηθεί δημοτικής Παράταξης ο οδοντίατρος Δημήτρης Παπαδημόπουλος, στο κατάμεστο από κόσμο εργατικό κέντρο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κος Παπαδημόπουλος, στο τέλος της δημοκρατικής διαδικασίας, στην οποία συμμετείχαν πολλοί ομιλητές αποδέχθηκε καταχειροκροτούμενος την πρόταση που του έγινε και παραλαμβάνοντας την εντολή ξεκινά από σήμερα έναν αγώνα δρόμου, μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

Ανακήρυξη Παπαδημόπουλου ως υποψηφίου δημάρχου Ναυπλίου
Δημήτρης Παπαδημόπουλος

Η αίθουσα του εργατικού κέντρου, στο Ναύπλιο, γέμισε ασφυκτικά με κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των 151, ενώ για κάποιο διάστημα έκλεισε και το ένα ρεύμα της οδού 25ης Μαρτίου.

Το κάλεσμα που είχαν απευθύνει εδώ και καιρό οι 151 είχε στόχο τη δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης, με στόχο να ακουστεί με απόλυτο σεβασμό κάθε φωνή, ισότιμα, χωρίς αποκλεισμούς.

Από τη διαδικασία της Δευτέρας προτάθηκε ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο οποίος συγκινημένος αποδέχθηκε την πρόσκληση και για πολύ ώρα χαιρετούσε τους συγκεντρωμένους που του εύχονταν επιτυχία στο ρόλο που ανέλαβε στο δήμο Ναυπλιέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis