home design 800x400
home design 1170Χ320

Βρέθηκε κρεμασμένη από το πόμολο πόρτας η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον Σχίνο Λουτρακίου

Στο σπίτι βρίσκονταν ο σύζυγος και τα τρία της παιδιά
astynomia αστυνομία

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σήμερα στο σπίτι της στον Σχίνο Λουτρακίου στην Κορινθία. Η γυναίκα, 40 ετών, ουκρανικής καταγωγής, φαίνεται πως κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, ενώ στο σπίτι εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο σύζυγος και τα τρία της παιδιά.

Η οικογένεια διέμενε στον Σχίνο τους τελευταίους τρεις μήνες, λόγω των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στην Ουκρανία. Πριν την αυτοχειρία, η γυναίκα φαίνεται πως καβγάδισε με τον άνδρα της, και ενώ εκείνος συνομιλούσε στο τηλέφωνο με συγγενείς του στην Ουκρανία εκείνη μπήκε στην τουαλέτα του σπιτιού τους.

Ο σύζυγος της 40χρονης ανησύχησε όταν διαπίστωσε πως η σύζυγός του καθυστερούσε να μπει και τελικά ήταν εκείνος που μπήκε στην τουαλέτα και την αντίκρυσε νεκρή, με ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό της και δεμένο με το πόμολο της πόρτας. Άμεσα ειδοποίησε ασθενοφόρο, με όχημα του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.  Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 40χρονης με τις Αστυνομικές Αρχές να αποκλείουν την περιοχή, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροψίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis