home design 800x400
home design 1170Χ320

Ο Ντίνος Καλύβας …στον αστερισμό της Νιόβης Ιωάννου (Βίντεο)

Ένας κύκλος κλασσικών και cross over τραγουδιών σε ερμηνεία, σύνθεση, ενορχήστρωση και παραγωγή του Ναυπλιώτη τενόρου σε στίχους της Νιόβης Ιωάννου
Ντίνος Καλύβας

Ο Ντίνος Καλύβας παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Στον Αστερισμό της Νιόβης». Πρόκειται για έναν κύκλο κλασσικών και cross over τραγουδιών σε ερμηνεία, σύνθεση, ενορχήστρωση και παραγωγή του Ναυπλιώτη μουσικοσυνθέτη και τενόρου. Οι στίχοι είναι από ποιητικές συλλογές της Νιόβης Ιωάννου.

Όπως αναφέρει ο Ντίνος Καλύβας για τη νέα του δουλειά:

«Μια από τις όμορφες μέρες του καλοκαιριού που μας πέρασε, γνώρισα σε μια από τις παρουσιάσεις της την κυρία Νιόβη Ιωάννου. Κι αυτή μας η συνάντηση, έφερε στον κόσμο τη σειρά τραγουδιών «Στον Αστερισμό της Νιόβης». Το 1ο μέρος σύνολο 7 τραγούδια με το τραγούδι «Θ’ αφήσω» μόλις τελείωσε!

Όλα τα τραγούδια που θα ακούσετε σύνολο 15, είναι παρμένα από τις ποιητικές της συλλογές «Πορτατίφ», «Στην Πυρά» και «Εις άτοπον» – Εκδόσεις Μανδραγόρας.

Ο 1ος κύκλος της σειράς, είναι Βαλς με έντονες πινελιές της ρετρό εποχής του μεσοπολέμου. Όλα τα τραγούδια κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι κινηματογραφικά soundtracks σε ταινίες πραγματικές ή της φαντασίας σας! Καλή σας ακρόαση και καλό σας ταξίδι στους πιο όμορφους ουτοπικούς κόσμους!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis