home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ναύπλιο: Η Δέσποινα Καλπάκα Μανουσάκη στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη

Η ίδια εξηγεί γιατί αποφάσισε να στηρίξει τον συνδυασμό του και να στρατευτεί μαζί του

Μία ακόμα υποψήφια ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό του Κώστα Μάκαρη για το Δήμο Ναυπλιέων. Ο λόγος για τη Δέσποινα Καλπάκα Μανουσάκη, γνωστή στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, μεταξύ άλλων μέσα από την ενασχόλησή της με την επιχείρηση «Κύκνος».

Όπως αναφέρει η ίδια, απευθυνόμενη στους συμπολίτες της:

«Υποθέτω ότι όλοι με γνωρίζετε όχι μόνο στα πλαίσια της κοινωνικής ζωής του Ναυπλίου στην οποία μετέχω αλλά κυρίως από την πολιτιστική και επαγγελματική μου σταδιοδρομία για πολλές δεκαετίες.

Η εμπειρία αυτή μου έδωσε ορισμένα σταθερά κριτήρια για να μπορώ να διακρίνω πληρέστερα τις ανάγκες του Ιστορικού μας Δήμου αλλά και τους ανθρώπους που μπορούν να ανταποκριθούν σ΄ αυτές.

Στη μακρά μου πορεία ειδικά στην επιχείρηση «ΚΥΚΝΟΣ» που ήταν κομβικής σημασίας για την πρωτογενή παραγωγή και την οικονομική ευημερία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής μας, έμαθα μεταξύ άλλων ότι οι άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να έχουν όραμα, κινητικότητα και προθυμία, αλλά και ικανότητα να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις των καιρών.

Χρόνια όμως τώρα ζούμε σε λιμνάζοντα ύδατα. Τα κυρίαρχα κόμματα υποστηρίζουν εμμέσως ή αμέσως τους εκλεκτούς τους και έτσι αναπαράγονται οι πολιτικές και κομματικές δεσμεύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκροτείται κατ΄ αυτόν τον τρόπο μια συντηρητική κατεστημένη Τάξη που κάνει απλώς διαχείριση των πραγμάτων.

Η αποφυγή ανάλυσης και πρωτοβουλιών είναι ο κανόνας.

Το Ναύπλιο όμως αλλά και ολόκληρος ο Δήμος μας με τις πολλές δυνατότητες που έχει χρειάζεται κινητικότητα, έμπνευση και ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να υπερβαίνουν τις προκαθορισμένες συμπεριφορές.

Ένας τέτοιος θεωρώ ότι είναι ο Κων/νος Μάκαρης που έχει επιδείξει στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή ,αλλά και στις δημόσιες πρωτοβουλίες του ότι είναι άνθρωπος της καινοτομίας, της υπέρβασης , της σύνθεσης των απόψεων υπεράνω πολιτικών και κομματικών ιδεολογιών και αγκυλώσεων.

Γι΄ αυτό αποφάσισα να στηρίξω τον συνδυασμό του και να στρατευθώ μαζί του, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει το ζωογόνο και αναγεννητικό πρόγραμμα του, που χρειάζεται τώρα ο Δήμος μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button