home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΜεσσηνία

Καλαμάτα: Το 4ο Διεθνές Κύπελλο Χορού «Kalamata Dance Cup» έρχεται να ταρακουνήσει την πόλη

Πάνω από 1.500 παραστάσεις σε ένα χορευτικό διήμερο

Το 4ο Διεθνές Κύπελλο Χορού «Kalamata Dance Cup» έρχεται να ταρακουνήσει την πόλη της Καλαμάτας στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2022. Πρόκειται για ένα μοναδικό χορευτικό και καλλιτεχνικό υπερθέαμα όπου θα πραγματοποιηθούν πάνω από 1.500 παραστάσεις χορού. Οι παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γήπεδο Καλαμάτας «Τέντα».

Οι συμμετέχοντες ηλικίας από 3 έως 73 ετών θα παρουσιάσουν διάφορα είδη χορού από κάθε γεωγραφική περιφέρεια της χώρας, ενώ συμμετέχοντες από 11 διαφορετικές χώρες αναμένεται να δώσουν μία νέα πνοή στη διοργάνωση. Σύνθημα των συμμετεχόντων είναι το «Visit Kalamata to dance» (Επισκέψου την Καλαμάτα για να χορέψεις), καθιστώντας τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα «πόλη του χορού».

kalamata dance cup 2022 Καλαμάτα

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από 38 διακεκριμένους διεθνείς κριτές, μεγάλα ονόματα του χώρου, επαγγελματίες χορογράφους, αστέρες της show business και άλλους. Οι συμμετοχές είναι εξαιρετικά υψηλές, με τους συμμετέχοντες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να κυριαρχούν αριθμητικά.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Καλαμάτας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button