home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Άργος: Άρχισαν την αντιπολίτευση στον Καμπόσο οι 4 αποσχισθέντες

Για «ντροπή» κάνει λόγο ο επικεφαλής της «Αλλαγής Πορείας»

Με επιστολή τους οι 4 πρόσφατα αποσχισθέντες από την παράταξη Καμπόσου, Διολίτσης Πέτρος, Παπαϊωάννου Παναγιώτης, Δούρος Παναγιώτης και Μπέζας Βασίλειος υποστηρίζουν ότι:

«Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, ο κ. Καμπόσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα των Ελπίδα Καρκαλάτου, Ιωάννη Νταβέλου, Χαρ. Νενεκούμη και Δημήτριου Τσαγκαρελη, προσπαθώντας να καλύψει την συνεχόμενη διαρροή στελεχών από την παράταξη του. Ανακοίνωσε νέες υποψηφιότητες αφού πρώτα έκανε μισθοδοτούμενες τους δύο εκ των τεσσάρων, την Ε. Καρκαλάτου και Ι. Νταβέλο. Μόνο μια ερώτηση θέλουμε να κάνουμε προς τον κ. Καμπόσο: ο τρίτος και τέταρτος εκ των υποψηφίων θα τοποθετηθούν και αυτοί σε έμμισθες θέσεις; Τελικά κύριε Καμπόσο θα βρείτε κάποιον να κατέβει μαζί σας χωρίς αντάλλαγμα;

Σε κάθε περίπτωση η παλιά αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ακατάλληλος χώρος για την ανακοίνωση υποψηφίων, κάτι το οποίο αποτελεί δείγμα του τρόπου αντίληψης του χώρου αυτού από τον κ. Καμπόσο, αφού τέτοιοι χώροι που ανήκουν στο σύνολο των δημοτών δεν θα πρέπει να αποτελούν χώρο για ανακοίνωση υποψήφιων καμίας παράταξης».

Αντιδρώντας στην τοποθέτηση των πρώην συμβούλων του, ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αρκέστηκε σε μια ανάρτηση στο FB: «Λίγη ντροπή! Μιλάνε οι πρώην 3 έμμισθοι (και πολύ καλά αμειβόμενοι, επειδή δεν συνέχισαν να αμείβονται) για έμμισθες θέσεις …λίγο φιλότιμο δεν θα έβλαπτε».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button