home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

The Voice: Η 18χρονη Σταυρούλα Πράσινου από την Καλαμάτα μάγεψε τους κριτές και φούντωσε τη μάχη (Βίντεο)

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ξεκίνησε να τραγουδάει Αργυρός, Ρουβάς, Παπαρίζου και Μουζουράκης γύρισαν τις καρέκλες τους – Έσκασε από το κακό του ο Πάνος στο τέλος
Σταυρούλα Πράσινου

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε και γύρισε και τις τέσσερις καρέκλες η 18χρονη Σταυρούλα Πράσινου από την Καλαμάτα στο The Voice Greece, μαγεύοντας τους coaches με την ιδιαίτερη φωνή και τον τρόπο ερμηνείας της στο κομμάτι «Jealous» των Timothy McKenzie, Josh Kear και Natalie Hemby.

Οι κριτές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή τραγουδίστρια η οποία προέρχεται από μουσική οικογένεια, καθώς ο πατέρας της είναι δάσκαλος μουσικής. Ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν παρακολουθεί κάποια μαθήματα φωνητικής αυτή την περίοδο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης διέκριναν αμέσως το ταλέντο της και αμέσως φούντωσε η μάχη για τη διεκδίκησή της. Ο καθένας με το δικό του τρόπο προσπάθησαν να την πείσουν να τους επιλέξει.

Η ίδια διάλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, κάνοντας τον Μουζουράκη στο τέλος να …σκάσει από το κακό του και να της ξηλώσει την κεραία από το μικρόφωνο!

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis