home design 800x400
home design 1170Χ320

Χορωδίες από Ελλάδα και Κύπρο στο Ναύπλιο για ένα μοναδικό μουσικό διήμερο

Δύο μουσικές εκδηλώσεις γεμάτες μελωδίες

Χορωδίες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα κατακλύσουν με μελωδίες το Ναύπλιο σε ένα μοναδικό μουσικό διήμερο. Στο πλαίσιο του «Χορωδιακού Οκτωβρίου» ο Δήμος Ναυπλιέων ετοιμάζει δύο μουσικές εκδηλώσεις το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 20:00 στο Βουλευτικό. Πρόκειται για εκδηλώσεις υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόσιου Αντωνιάδη, με την είσοδο για όλους να είναι ελέυθερη.

Η εκδήλωση του Σαββάτου, με «Τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών» θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία 5 μουσικών συνόλων. Το «παρών» θα δώσουν η χορωδία δημοτικού πολιτιστικού ομίλου Δήμου «ΑΘΗΕΝΟΥ» Κύπρου, η μεικτή χορωδία Δήμου Μεγαρέων, η χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου-μεικτό πολυφωνικό σχήμα, η χορωδία πολιτισμού Νέας Κίου και το γυναικείο φωνητικό σύνολο Ναυπλίου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ».

Χορωδιακός Οκτώβρης 2022

Στην εκδήλωση της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί επετειακή συναυλία με τίτλο «Θέλει Αρετήν & Τόλμην η Ελευθερία, από τον Ρήγα στο σήμερα», θα παρευρεθούν η χορωδία Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η μεικτή χορωδία Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών καθώς και μέλη της δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis