home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Τριπλή αποχώρηση τοπικών συμβούλων από την παράταξη Καμπόσου

Τρεις ανεξαρτητοποιήσεις τοπικών συμβούλων από την παράταξη «Αλλαγή Πορείας».
Δημοτικό Συμβούλιο Άργους

Τρεις αποχωρήσεις εκλεγμένων τοπικών συμβούλων από την παράταξη «Αλλαγή Πορείας» του δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ανακοινώθηκαν σήμερα, μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις των τεσσάρων δημοτικών συμβούλων πριν από μερικές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την παράταξη και ανεξαρτητοποιούνται, δύο σύμβουλοι του Τοπικού Συμβουλίου Κουτσοποδίου και ένας του Τοπικού Συμβουλίου Αλέας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μ. Μουζακιώτη, τον Δημήτρη Αλ. Νέζο (Κουτσοπόδι) και τον Γιώργο Β. Μπέζα (Αλέα).

Οι τρεις σύμβουλοι συνεχίζουν να συμμετέχουν στο Τοπικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητοι και ανακοινώνουν ότι παραιτούνται από κάθε έμμισθη ή άμισθη θέση νομικού προσώπου του Δήμου αλλά και από κάθε άλλη θέση που έχουν τοποθετηθεί.

Να σημειωθεί πως χθες ανακοινώθηκαν από την παράταξη Καμπόσου τρεις νέες προσθήκες εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023 στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Οι επιστολές των τριών

Οι επιστολές των τριών ανεξάρτητων πλέον τοπικών συμβούλων προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών Κώστα Μπέγκο είναι οι ακόλουθες:

Παραιτήσεις από παράταξη Καμπόσου 1
Παραιτήσεις από παράταξη Καμπόσου 2

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αργολιδευς

    Η δεξιά σε διάσπαση, πολλές συνιστώσες και εδώ, κεντροδεξιά, λαϊκή δεξιά, νεοφιλελευθεροι και ακροδεξιοί, με πολλα κοινά στοιχεία αλλά και σφοδρές αντιπαραθεσεις, βλέπε μητσοτακικη δημοσιογράφος βάλετε σκληρά σε ακροδεξιό δημοσιογράφο με εφημερίδα κ σαιτ κ πρώην αρχηγό ακροδεξιού σχηματισμού, έχουμε να δούμε πολλές παραστάσεις μέχρι τις εκλογές.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis