Home design
home design

Καλαμάτα: Ηλικιωμένος πιάστηκε στο χωράφι του με σχεδόν 7 κιλά κάνναβης

Ο 70χρονος χασισοκαλλιεργητής έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μετά από επιχείρηση και έρευνα που έγινε στο αγρόκτημά του.
Κάνναβη

Έπειτα από πληροφορίες ότι ένας 70χρονος Έλληνας δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και την διακίνηση ναρκωτικών στη Μεσσηνία, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ερεύνησαν την καταγγελία και οργάνωσαν επιχείρηση στο αγρόκτημα που διατηρεί σε χωριό του Δήμου Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε σε μια εκχερσωμένη και κατάλληλα διαμορφωμένη περιοχή στην οποία καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων που ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε άλλους χώρους του αγροκτήματος βρέθηκαν άλλα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων στα οποία είχε γίνει συγκομιδή, ενώ κατασχέθηκαν «φούντα» και κλώνοι κάνναβης συνολικού βάρους 6 κιλών και 700 γραμμαρίων, ένα ηλεκτρικό ηλεκτροσκόπιο και ένα πριόνι.

Ο 70χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis