home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συμμορία στο Άργος: Μια Γεωργιανή φέρεται να «μίλησε» στην ασφάλεια

6 ύποπτοι για σύσταση συμμορίας κρατούνται αστυνομικό τμήμα Άργους
Περιπολικό

Μία Γεωργιανή, η οποία ενδεχομένως είναι σύντροφος του ενός εκ των κατηγορουμένων, φέρεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου προχωρώντας σε καταγγελία εις βάρος των υπολοίπων, σύμφωνα με πληροφορίες. Στην συνέχεια ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να ενοχοποίησε τον αστυνομικό.

Χτες το απόγευμα αστυνομικοί με σκύλους πραγματοποίησαν έρευνες σε σημεία της παλιάς πόλης του Άργους. Δεν γνωρίζουμε αν οι έρευνες έγιναν μετά ή πριν την σύλληψη των κατηγορουμένων. Στο άκουσμα της σύλληψης του αστυνομικού, αλλά άλλων υπόπτων για συμμετοχή σε ομάδα που δρούσε στο Άργος, η αργειακή κοινωνία «έπεσε από τα σύννεφα». Ένας εξ αυτών φέρεται να ήταν παλιός γνώριμος της ασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε συλληφθεί και στο παρελθόν, ενώ στο σπίτι του είχαν τοποθετηθεί γκαζάκια από αγνώστους, χωρίς να προκαλέσουν ζημιές.

Συνολικά, για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί έξι άτομα και η εμπλοκή του αστυνομικού προέκυψε μετά τη σύλληψη κατηγορούμενου για τη συμμορία ο οποίος, όπως είπε, μέλος τους ήταν και ο αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis