home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Επίσκεψη του Σταύρου Αραχωβίτη σχετικά με τις ζημιές από τον παγετό

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα
Παγετός πορτοκαλιές Αργολίδα σταλακτίτες (18)

Επίσκεψη στην Αργολίδα θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 19/10 ο Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Σταύρος Αραχωβίτης, με αφορμή την ανακοίνωση των εκτιμήσεων για την ζημιά από τον παγετό, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα, και για να συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών του Νομού και με θεσμικούς φορείς.

Ο Τομεάρχης μαζί, με τον Γιάννη Γκιόλα και κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, θα βρίσκεται στις 10 το πρωί στο κτίριο ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ, όπου έχει κανονιστεί συνάντηση με συνεταιριστές του Νομού και με σκοπό να συζητηθούν τα τρέχοντα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους πορτοκαλαιοπαραγωγούς.

Η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε ανακοινώσεις ποσοστών εκτίμησης που οδηγούν σε επιστροφή χρημάτων των προκαταβολών λόγω του παγετού του περασμένου Γενάρη, απειλεί ολόκληρο τον αγροτικό κλάδο και φέρνει, για μια ακόμη φορά, τους αγρότες του Νομού μας σε αδιέξοδο και απόγνωση.

Τέλος, ο Σταύρος Αραχωβίτης και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας αναμένεται μετά το πέρας της σύσκεψης να επισκεφθούν και την αρμόδια Υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας, ώστε να συζητήσουν αναλυτικά τα προβλήματα του Νομού.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis