home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Τμήμα ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα

Τελετή έναρξης του τμήματος στο Ναυτικό Όμιλο «Ο Ποσειδών»
Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας

Ένα νέο τμήμα έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου «Ο Ποσειδών» στην Καλαμάτα για άτομα με κινητικά προβλήματα. Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του τμήματος, καθώς και η ονοματοδοσία των δύο ειδικών νεότευκτων σκαφών, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Το τμήμα υλοποιείται μέσω του προγράμματος Blue Mediteraneo και της πρότασης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) που ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται χάρη στη συνεργασία της Ε.Ι.Ο. και του Fondazione Terzo Pilastro-Internazionale.

Ο αρχικός πυρήνας των αθλητών που θα συμμετάσχουν δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «ΔιαφοροΖΩ», και αποτελείται από τους Χαλούλο Μανώλη, Τύρο Ιωάννη, Παναγόπουλο Παναγιώτη, Καραχάλιο Φώτη, Δουράλα Βασίλη και Στεφανούρη Αντώνη. Στην προπονητική ομάδα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Καβουρίνος και Γιώργος Κακαλίκας.

Την ευθύνη του τμήματος φέρουν οι Γιώργος Σπυρόπουλος, Έφορος Ιστιοπλοΐας, και Ιωάννης Αδαμόπουλος, Πρόεδρος του ΝΟΚ. Τη γραμματειακή υποστήριξη εκτελεί η κα. Γιούλη Δουράλα. Το τμήμα ιστιοπλοΐας έχει τη συμπαράσταση του Ιδρύματος Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια, καθώς και σημαντική βοήθεια από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και τον κ. Παναγιώτη Μπουφέα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis