Home design
home design

Το Ναύπλιο υποδέχθηκε τα λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη Μυτιλήνη

Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας για προσκύνημα μέχρι και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 5:30 το απόγευμα.
Ναύπλιο λείψανα Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης (3)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη υποδέχθηκε το Ναύπλιο και ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας τα Ιερά Λείψανα των Αγίων ενδόξων Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εκ της Μυτιλήνης.

Τα Ιερά Λείψανα υποδέχθηκε, κατόπιν σχετικής εγκρίσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος, το απόγευμα της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, στα προπύλαια του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, παρουσία πλήθους πιστών και των Αρχών του Τόπου.

Ναύπλιο λείψανα Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης (5)

Ο εσπερινός και το προσκήνυμα

Στη συνέχεια τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο στους πιστούς, και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβο, για την ευλογία της διακομιδής των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.

Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό για προσκύνημα μέχρι και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 5:30 το απόγευμα.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis