home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η Λαϊκή Συσπείρωση ανοίγει συζήτηση και κάνει το δικό της απολογισμό

Κάλεσμα σε εκδήλωση – συζήτηση τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου
Κώστας Γκόνης

Κάλεσμα σε εκδήλωση – συζήτηση απευθύνει η Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Να σημειωθεί πως ήδη το Ναύπλιο κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς από τώρα, σε μία περίοδο που αναμένεται μακρά μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Όπως αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση στο κάλεσμά της:

«Καλούμε όλους τους ανθρώπους, αυτούς που συμπαρατάχθηκαν, συμπορεύτηκαν και έδωσαν μαζί μας αυτή τη μάχη των δημοτικών εκλογών του 2019 αλλά και όλους εκείνους από τότε μέχρι σήμερα, που έχουμε ανοίξει ένα δίαυλο συζήτησης. Ένα δίαυλο επικοινωνίας, ένα δίαυλο αντίληψης που λέει ότι όλοι εκείνοι που δεν συμβιβάζονται, που δυσφορούν, που αγανακτούν, που επιζητούν ένα Δήμο Ναυπλίου στο μπόι των ονείρων τους, να πάρουν τη θέση τους δίπλα και σε συμπαράταξη και σε συμπόρευση με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου, σήμερα και αύριο.

Θέλουμε να ανοίξουμε τη συζήτηση για όλα όσα μας προβληματίζουν και να καθορίσουμε την περπατησιά μας με γνώμονα τα συμφέροντα των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στον Δήμο μας, σε μια δύσκολη εποχή πολιτικά με τον πόλεμο, κοινωνικά με την οικονομική κρίση και την πανδημία αλλά και σε μια δύσκολη εποχή μετά από 10 χρόνια της δημοτικής αρχής του κ. Κωστούρου.

Δώσαμε και δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις να δυναμώσει η πίεση, να ασκήσουμε την οφειλόμενη αντιπολίτευση, δηλαδή να κάνουμε το χρέος μας και, ταυτόχρονα να κρατήσουμε ζωντανό ένα δίαυλο επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες, τα τοπικά συμβούλια, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τους φορείς της περιοχής.

Ο δικός μας απολογισμός είναι απολογισμός παρεμβάσεων, ερωτήσεων, κατάθεσης προτάσεων για να καλυτερεύσουμε τη ζωή στο σήμερα και το αύριο των κατοίκων του Δήμου.

 Στόχος μας να αλλάξουμε τους συσχετισμούς να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής και να συμβάλλουμε στην επίλυση των οξυμένων προβλημάτων του Δήμου μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis