home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΚοινωνία

Ξεκινούν έργα στο δρόμο Άστρους – Λεωνιδίου και στο λιμάνι της Πλάκας

Σύσκεψη για τα δύο μεγάλα έργα της Νότιας Κυνουρίας

Σύσκεψη για τα δύο μεγάλα έργα της Νότιας Κυνουρίας, όπως τα χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα στην σύσκεψη συζητήθηκαν το έργο στο δρόμο Άστρος – Λεωνίδιο και το έργο στο λιμάνι του Λεωνιδίου, αλλά και μικρότερα έργα στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας -όπως ο δρόμος προς τα Τσιτάλια και το γήπεδο τένις στο Λεωνίδιο.

Στη σημερινή συνάντηση εξετάστηκαν και επιλύθηκαν διάφορα διαδικαστικά θέματα και όπως ανακοινώθηκε από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα στη συνέχεια, το οδικό έργο από το Αστρος προς το Λεωνίδιο θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου ενώ μετά από 15 με 20 μέρες θα ξεκινήσει και το έργο στο λιμάνι Λεωνιδίου και θα ακολουθήσουν και τα άλλα έργα.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης ανέφερε πως θα γίνουν παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία του δρόμου Αστρους – Λεωνιδίου, κυρίως όπου υπάρχουν στροφές, αφού στόχος είναι η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του εν λόγω οδικού άξονα ενώ τα αδρανή υλικά που θα προκύψουν από την εν λόγω διαδικασία θα χρησιμοποιηθούν στο έργο του λιμανιού του Λεωνιδίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων, εκπρόσωποι της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, καθώς και των αναδόχων των πιο πάνω έργων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button