home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΨυχαγωγίαFeatured

The Voice: Ο 16χρονος από το Λουτράκι που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να μετανιώσει (Βίντεο)

Ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης έκανε μια δυνατή εμφάνιση τραγουδώντας το «Beggin» και πέρασε στην επόμενη φάση - Η αγκαλιά της έκπληκτης Έλενας

Την παράσταση στις Blind Auditions του The Voice Greece έκλεψε ο 16χρονος Γιάννης Τσαρσιταλίδης από το Λουτράκι, μαθητής της Β τάξης στο μουσικό Λύκειο Κορίνθου.

Ο νεαρός Ποντιακής καταγωγής τραγουδιστής έκανε μια δυνατή εμφάνιση τραγουδώντας το «Beggin» και γύρισε τρεις από τις τέσσερις καρέκλες. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν η μόνη που δεν γύρισε την καρέκλα της αλλά απ’ ότι είπε μετά, το μετάνιωσε.

Η αγκαλιά της Παπαρίζου μόλις έμαθε ποιος είναι

Όταν τελείωσε την ερμηνεία του ο διαγωνιζόμενος, η Έλενα Παπαρίζου τον ρώτησε κάποια βιογραφικά στοιχεία και τότε έμαθε εντελώς τυχαία πως ο Γιάννης είναι ο κολλητός φίλος του βαφτισιμιού της!

«Α… παιδιά είναι ο κολλητός του βαφτισιμιού μου…», είπε και πήγε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει.

«Αχ, είσαι του Βασίλη μου ο κολλητός, τι ωραίες παρέες έχει… κούκλος είσαι… Δεν γύρισα, καλά… ποιος τον ακούσει αύριο τον Βασίλη», είπε ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια.

Ο 16χρονος Γιάννης θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με την ομάδα του Σάκη Ρουβά, τον οποίο και επέλεξε να τον καθοδηγήσει στην επόμενη φάση του μουσικού talent show.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button