home design 800x400

Σε ανανεωμένες σχολικές εγκαταστάσεις θα κάνουν μάθημα σε Αγία Τριάδα και Ανυφί

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής των δύο δημοτικών σχολείων, ενώ αναμένονται νέα και για το 5ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλιέων, στην Αργολίδα. Τα παιδιά σε λίγο καιρό θα μπορούν να κάνουν μάθημα σε ανανεωμένες σχολικές εγκαταστάσεις.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένες σε ευρωπαϊκά πρότυπα, θα είναι έτοιμες σε λίγο καιρό να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους, με πλήρη εξοπλισμό, με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργονομικές, με οργανωμένες υποστηρικτικές υποδομές χαμηλού ενεργειακού κόστους, με ασφαλείς και όμορφους προαύλιους χώρους ώστε τα παιδιά του Δήμου Ναυπλιέων να φοιτήσουν σε ιδανικές συνθήκες, όπως ακριβώς το αξίζουν.

Τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το ΕΣΠΑ.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα για την κατασκευή δύο σύγχρονων σχολικών μονάδων του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου που λίγα βήματα απομένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) προϋπολογισμού 2.200.000€ που οι εργασίες του προχωρούν με καλούς ρυθμούς. Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε ευχάριστα νέα σχετικά με το 5ο Δημοτικό Ναυπλίου».

Σχόλια

Exit mobile version