home design 800x400

Ναύπλιο: Μπαίνει ενεργά στο προεκλογικό παιχνίδι ο Ορφανός

Εκδήλωση για την παρουσίαση του Συνδυασμού του

Τρεις μήνες μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Δημήτρη Ορφανού για την πρόθεσή του να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο Ναυπλιέων, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου μπαίνει δυναμικά στο προεκλογικό παιχνίδι. Σε εκδήλωση που θα αφορά εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Δημήτρης Ορφανός θα παρουσιάσει επίσημα την υποψηφιότητα και το συνδυασμό του.

Έτσι, στις 3 Οκτωβρίου 2022 σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου και με την παρουσία των δημοσιογράφων, ο κ. Ορφανός αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ναυπλιέων, το όνομα και το έμβλημα του Συνδυασμού, όπως επίσης τον αριθμό των συνεργατών και των υποψηφίων που πλαισιώνουν την προσπάθειά του.

Ο κ. Ορφανός, μέσα από την ανακοίνωσή του την 1η Ιουλίου 2022 έχει δώσει το στίγμα που θα χαρακτηρίσει το νέο Συνδυασμό της πόλης του Ναυπλίου. Στόχος του, όπως είχε αναφέρει τότε είναι η ανάπτυξη της πόλης σε όλους τους τομείς (πολιτισμού, αθλητισμού, εκπαίδευσης, τουρισμού), αλλά και η κοινωνική συνοχή, με την υποστήριξη των πιο ευάλωτων πολιτών. Ακόμα, είχε τονίσει τη σημασία στήριξης σε όλους τους εργαζόμενους, σε όποιον κλάδο και αν εντάσσονται, ενώ είχε επισημάνει την ανάγκη να γίνει η πόλη του Ναυπλίου πιο φιλική σε άτομα με αναπηρία, πεζούς, ποδηλάτες, ζώα.

Επιπλέον, έχει επισημάνει την ανάγκη για διαφανή διαχείριση των οικονομικών, αλλά και για εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων που παρέχουν ελληνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, ώστε ο Δήμος Ναυπλιέων να αποκτήσει έργα υποδομών και προγράμματα χρήσιμα για τους δημότες.

Η παρουσία του κυρίου Ορφανού γίνεται ήδη αισθητή στον χώρο της αυτοδιοίκησης και μένει να δείξει ποιο είναι το όραμα, το πρόγραμμα και ο δρόμος που σκοπεύει να χαράξει ο νέος Συνδυασμός στην προσπάθειά του να κερδίσει το κοινό των δημοτών του Ναυπλίου.

Σχόλια

Exit mobile version