home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Η ζωή του κρινόταν σε δευτερόλεπτα» λέει ο γιατρός για το βρέφος στην Αμαλιάδα

Μόλις που διακρινόταν το μπαλάκι που είχε καταπιεί
Βρέφος χέρι

Κρίσιμο ήταν κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε στην υπόθεση του βρέφους που κατάπιε μπαλάκι στην Αμαλιάδα. Όπως δήλωσε στον Antenna ο γιατρός που αντιμετώπισε μαζί και με άλλους συναδέλφους του το περιστατικό «η ζωή του (βρέφους) κρινόταν σε δευτερόλεπτα».

Το βρέφος, ηλικίας 8 μηνών, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του πατέρα του στον ίδιο σταθμό, φαίνεται ότι «πήρε αυτό το μικρό αντικείμενο, το βρήκε κάτω από το άλλο το παιδί, το έβαλε στο στόμα του και αστραπιαία, δηλαδή έγινε σε δευτερόλεπτα αυτό, αυτό έγινε». Η αντίδραση της μητέρας ήταν άμεση, με την ίδια να μεταφέρει με τη βοήθεια ενός γείτονά της το βρέφος στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Οι γιατροί κατάφεραν να παρέμβουν και να σώσουν τη ζωή του παιδιού, με τον πατέρα να χαρακτηρίζει τους γιατρούς «ήρωες». Την κρισιμότητα της κατάστασης τόνισε ο γιατρός Βασίλειος Αντωνόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους ήταν ελάχιστος. Λίγα δευτερόλεπτα έκριναν τη ζωή του παιδιού, με τους γιατρούς να καταφέρνουν τελικά με ειδικούς χειρισμούς να βγάλουν το μπαλάκι, καθώς εκείνο ήταν μόλις ορατό από τη στοματική κοιλότητα του βρέφους.

Το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται ακόμα στο Νοσοκομείο Ρίου στην Πάτρα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis