home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχεται το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας στην Αργολίδα

Ραντεβού σε Άργος και Ναύπλιο, 4-6 Νοεμβρίου.
Μαθηματικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, αφού εξέτασε όλες τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τα ενδιαφερόμενα Παραρτήματα, με την αρίθμ. 1210/28‐6‐2019 Πράξη του αποφάσισε να αναθέσει το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Αργολίδα, και συγκεκριμένα σε Άργος και Ναύπλιο, 4-6 Νοεμβρίου.

Ως χώρος διεξαγωγής του συνεδρίου έχουν στη διάθεσή τους το PANTAZIS ROAYAL.

ΕΜΕ 37ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ποιοι στηρίζουν οικονομικά το συνέδριο

Παράλληλα η Ε.Μ.Ε. Αργολίδας έχει την επίσημη διαβεβαίωση της οικονομικής στήριξης από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, από τον δήμο Άργους – Μυκηνών, από τον δήμο Ναυπλιέων καθώς και από το Εμπορικό Επιμελητήριο Αργολίδας.

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιο, με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, δηλώνει τη στήριξη και την πρόθεση ενεργούς συμμετοχής του στο συνέδριο.

Οι σύλλογοι ξενοδόχων της περιοχής έχουν δεσμευτεί για την άνετη και σε προσιτές τιμές διαμονή των συνέδρων.

Η Ε.Μ.Ε. Αργολίδας για το Συνέδριο

Όπως σημειώνει η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αργολίδας της ΕΜΕ:

«Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του συνεδρίου μας πραγματοποιήθηκε κατά το 36ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Μ.Ε. που έγινε στη Λάρισα, 1-2-3 Νοεμβρίου 2019. Με ένα βίντεο που δημιουργήσαμε, παρουσιάσαμε τον τόπο μας που η φυσική του ομορφιά και το πολιτιστικό και ιστορικό του μεγαλείο εγγυώνται μια ξεχωριστή εμπειρία για τους συνέδρους. Συστηθήκαμε, επίσης, ως Παράρτημα Αργολίδας της ΕΜΕ, παρουσιάζοντας κάποιες από τις πολλές δράσεις μας κατά τα 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας μας στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Αργολίδας.

Τέλος, παρουσιάσαμε το συνεδριακό κέντρο που έχουμε στη διάθεση μας για τη διεξαγωγή του συνεδρίου, χωρητικότητας 2000 ατόμων, με εύκολη πρόσβαση και από Άργος και από Ναύπλιο, χώρο στάθμευσης και όλες τις παροχές για μια άνετη παρακολούθηση του συνεδρίου.

Είναι αδιαμφισβήτητη η σπουδαιότητα της πραγματοποίησης αυτού του συνεδρίου στην περιοχή μας καθώς θα συμβάλλει τα μέγιστα τόσο στην επιστημονική και εκπαιδευτική πρόοδο όσο και στην προβολή της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας. Ευελπιστούμε στην στήριξη των συναδέλφων μαθηματικών και ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς και των φορέων και επιχειρηματιών του νομού Αργολίδας για ένα καθόλα άρτιο συνέδριο».

Το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας είναι ενεργό επί 25 έτη και όλα αυτά τα χρόνια, στηριζόμενο στην εθελοντική προσφορά συναδέλφων μαθηματικών, πραγματοποιεί τους μαθηματικούς διαγωνισμούς και πολλές εκδηλώσεις κάνοντας έντονη την παρουσία του στην τοπική κοινωνία προβάλλοντας την επιστήμη των μαθηματικών και την μαθηματική παιδεία που αποτελούν κύριους στόχους της Ε.Μ.Ε..

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis