home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χωρίς φαγητό τα παιδιά στο Μουσικό και στο Καλλιτεχνικό σχολείο Αργολίδας

Σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα, ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι
Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Σε Γκούλαγκ κινδυνεύουν να μετατραπούν στα μάτια των παιδιών το Μουσικό και το Καλλιτεχνικό σχολείο Αργολίδας. Πέρα από τα προβλήματα των δρομολογίων των λεωφορείων, αυξήθηκε ο χρόνος μεταφοράς και έλλειψης θέσεων, εδώ και τρεις βδομάδες όχι μόνο δεν σιτίζονται τα παιδιά, ως όφειλαν, αλλά δεν υπάρχει ούτε κυλικείο για να πάρουν ένα μπουκάλι νερό.

Όταν οι παροχές, όπως το φαγητό ή το νερό δεν υπάρχουν ή είναι υποβαθμισμένες, όπως είχε καταγγείλει για την ποιότητα των φαγητών ο σύλλογος γονέων την προηγούμενη περίοδο, οι μαθητές αισθάνονται πλέον σαν να βρίσκονται σε καταναγκαστικά έργα κι αρχίζουν να ονομάζουν το σχολείο που αγάπησαν, Γκούλαγκ, περιμένοντας κάποιον νέο Αλεξάντρ Σολτζενίτσιν να αναδείξει τα προβλήματά τους. Μέχρι η οικονομική επιτροπή να ετοιμάσει τις προτάσεις οι μαθητές θα πρέπει μαζί με τα βιβλία και τα μουσικά όργανά τους να βάζουν και το δισάκι τους στον ωμό για τον δρόμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, που διέρρευσαν από τα σχολεία, το πρόβλημα της σίτισης αναμένεται να αρθεί πολύ σύντομα και το θέμα των δρομολογίων θα αναπροσαρμοστεί στις ανάγκες που θα προκύψουν και από τις νέες εγγραφές. Όσο για το πόσιμο νερό, υπάρχουν βρύσες στο σχολείο με νερό από την ευρύτερη περιοχή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis