home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο «Φοίνικας Νέας Επιδαύρου» ο κάτοχος του Super Cup Αργολίδας

Με 2-1 επί του «Παναργειακού» η κατάκτηση του τίτλου
Φοίνικας Νέας Επιδάυρου Ομάδα

Ο «Φοίνικας Νέας Επιδαύρου» ανακηρύχθηκε κάτοχος του Super Cup Αργολίδας, μετά από νίκη του επί του «Παναργειακού». Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε αγώνα στο Άργος με την ομάδα της Νέας Επιδαύρου να παίρνει την πολυπόθητη νίκη με 2-1. Τα γκολ για τον «Φοίνικα» σημείωσε ο Παναγιώτης Μπιτζής στο 55’ και στο 60’.

Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε σε καμία από τις δύο ομάδες την ευκαιρία να σκοράρουν, ωστόσο, μετά την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια ο αγώνας άλλαξε ρυθμό. Μόλις δέκα λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο «Φοίνικας» σκόραρε το γκολ για το 0-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα σημειώθηκε το δεύτερο γκολ.

Ο «Παναργειακός» αντέδρασε στο 70’, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 1-2. Οι επόμενες τελικές προσπάθειες ήταν εκτός στόχου, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τον «Φοίνικα» νικητή και κάτοχο του τίτλου.

Φοίνικας Νέας Επιδάυρου

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«ΦΟΙΝΙΚΑΣ» (Δημήτρης Κρεμμύδας)

Διασσινος,Μουγιος,καρελης,Καπλατζης,Τριμπονιας,Παπαϊωάννου,Μερκούρης (77’ Κουιμελης)Χατζησοφρωνιου (90’ φλωρος) Μπιτζης (73’ Καπλατζης Π) Λαθούρης,Γεωργιου.

«ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ» (Τζαναβαρας)

Βλάχος,Τσίρος(46’Διαμαντης),Φλεβάρης,Καπετανάκης (62’ Πλαστουργος) Σακελλαρόπουλος,Πουτσι,Τσιώλης (62’ Αντωνοπουλος) Στρεμπας,Καμπέραι,Αλεξανδρής (74’θεοδοσιαδης) Τσιρακης (46’ Παιδακης)

Διαιτησία από τους: Τριανταφύλλου Ρ. (διαιτητής), Μαυροκορδόπουλου Ν. (Α’ βοηθός), Μακρή Ν. (Β’ βοηθός), και Καπετάνιου Π. (4ος).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis