home design

Αύριο ξεκινά η καταβολή του power pass

Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι

Με μια καθυστέρηση τριών μηνών περίπου θα πιστωθεί τη Δευτέρα 26/9, αυτό το υπόλοιπο από το power pass στους λογαριασμούς των δικαιούχων, που αντιστοιχεί στον μήνα Ιούνιο.

Πρόκειται για μια απόφαση που λήφθηκε μετά την καταβολή αποζημίωσης για το εξάμηνο Δεκεμβρίου-Μαΐου. Αρκετοί καταναλωτές είχαν επισημάνει ότι είχαν έρθει εκκαθαριστικοί λογαριασμoί τον Ιούνιο και ήταν άδικο για μερικές ημέρες να χάσουν την αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, η καταβολή του Power pass 2 για τον μήνα Ιούνιο έχει αργήσει χαρακτηριστικά να διευθετηθεί, γιατί ένας από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας «δεν είχε δώσει ακόμη στο σύστημα όλα τα στοιχεία».

Οι καταναλωτές θα πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι αφού τα εκκαθαριστικά για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος στο Power pass 1 (Δεκεμβρίου-Μαΐου) έκρυβαν δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς η κάλυψη του αυξημένου κόστους στους οικιακούς λογαριασμούς πέρασε μέσα από διάφορα «φίλτρα» που μείωσαν δραστικά το τελικό ποσό καταβολής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version