home design

Ζητούν Υπολιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι

Ζητούν την αναβάθμιση του Α’ Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου - Αναφορά Πουλά σε Πλακιωτάκη

Την αναβάθμιση του Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου σε Υπολιμεναρχείο, καθώς και την επαρκή στελέχωσή του ζητούν στην Ερμιονίδα, με το δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο να έχει αποστείλει ήδη σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες αρχές.

Για το θέμα υπάρχει και πολιτική παρέμβαση από τον Ανδρέα Πουλά.

Αναφορά Πουλά σε Πλακιωτάκη

Την αναβάθμιση του Α’ Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου  ζητά ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γ. Πλακιωτάκη:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο του Δημάρχου Ερμιονίδας με το οποίο ζητά την αναβάθμιση του Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου σε Υπολιμεναρχείο, καθώς και την επαρκή στελέχωσή του.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στο έγγραφό του ο Δήμος Ερμιονίδας λόγω της γεωγραφικής του θέσης αποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό σε τη διάρκεια του έτους και τα δύο Λιμενικά τμήματα που υπάρχουν εκεί αδυνατούν να αστυνομεύσουν σε μία περιοχή δεκαπέντε και πλέον χιλιάδων κατοίκων, αριθμός ο οποίος πολλαπλασιάζεται κατά τους θερινούς μήνες, όπως επίσης και σε εορτές και αργίες κατά τους χειμερινούς μήνες.

Συνεπώς, η αναβάθμιση του Λιμενικού τμήματος σε Υπολιμεναρχείο κρίνεται επιβεβλημένη και σκόπιμη καθώς θα ευνοήσει οικονομικά την περιοχή και θα συμβάλλει στην ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της..

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version