home design 800x400
home design 1170Χ320

7 συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία – Εντοπίστηκαν 13 δενδρύλλια κάνναβης

Για ναρκωτικά και κλοπές οι συλλήψεις
Χειροπέδες

Σε 7 συλλήψεις προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές σε Αρκαδία και Κορινθία, ενώ εντοπίστηκαν και δενδρύλλια κάνναβης. Συγκεκριμένα, στην Τρίπολη συνελήφθη στις 23/09 ένας 29χρονος ημεδαπός για κλοπή, καθώς στις 22/09 είχε αφαιρέσει το πορτοφόλι μιας γυναίκας. Στο πορτοφόλι υπήρχαν χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε και μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Σήμερα, 24/09, συνελήφθησαν κατά τις πρωινές ώρες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, δύο ημεδαποί 21 και 50 ετών. Η σύλληψή τους έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 29,1 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατά το ίδιο διάστημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Αρκαδίας συνελήφθησαν από την Ο.Π.Κ.Ε. ακόμα δύο άτομα. Μια 19χρονη και μια 21χρονη, και οι δύο ημεδαπές, βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους μικροποσότητες κάνναβης, αλλά και μια άγνωστη ουσία, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται. Ένας ακόμα ημεδαπό άνδρας, 47 ετών συνελήφθη στην Αρκαδία επίσης για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης.

Στην Κορινθία συνελήφθη ένα άτομο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ο 19χρονος ημεδαπός συνελήφθη στα Εξαμίλια Κορινθίας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων. Φαίνεται πως ο συλληφθείς, με άγνωστους συνεργούς του, είχε διαπράξει μία απόπειρα κλοπής και τρεις περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια κατά το διάστημα 12/09-22/09/2022. Από τα σπίτια είχαν αφαιρέσει χάλκινα και αλουμινένια αντικείμενα, όπως επίσης εξωτερικές και εσωτερικές μονάδες κλιματιστικού. Από τις Αρχές κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τέλος, σε περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας βρέθηκαν 13 δενδρύλλια κάνναβης. Εντοπίστηκαν στην αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού και είχαν ύψος περίπου 2,1 μέτρα. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν, κατασχέθηκαν, και οι διαδικασίες συνεχίζονται ώστε να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis