home design 800x400
home design 1170Χ320

Σε ποιο χωριό της Πελοποννήσου κάνει γυρίσματα η νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο»

Η Καρύταινα και πάλι στο προσκήνιο
Γυρίσματα Καρύταινα Μαύρο Ρόδο

Την Καρύταινα με τη φυσική ομορφιά, τα πετρόκτιστα κτίρια, τα τοξωτά γεφύρια, τα γραφικά σοκάκια, τα γάργαρα ορμητικά νερά των ποταμών της, τους φιλόξενους κατοίκους της επέλεξε η εταιρεία Ι.Κ. Κινηματογραφικές τηλεοπτικές παραγωγές έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τις επιτυχημένες σειρές Άγριες Μέλισσες, Σασμός, κ.α.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν στην Καρύταινα τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Μαύρο Ρόδο», η οποία θα προβάλλεται από το Mega την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023.

Γυρίσματα Καρύταινα Μαύρο Ρόδο (3)
Φώτο: fb (Κοινον Καρυτινων)

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρύταινας, Πέτρος Ιατρόπουλος επέτρεψε τη λήψη πλάνων στην πλατεία του χωριού, στους δημοτικούς δρόμους και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού και ήταν δίπλα στους υπεύθυνους της παραγωγής, διαθέσιμος να βοηθήσει σε ότι του ζητηθεί.

Παράλληλα ο πολιτιστικός σύλλογος «Κοινόν Καρυτινών» είναι αρωγός, συμπαραστάτης και παρών και στη συγκεκριμένη προσπάθεια η οποία συμβάλλει στην προβολή και αναβάθμιση του τόπου.

Γυρίσματα Καρύταινα Μαύρο Ρόδο (2)
Φώτο: fb (Κοινον Καρυτινων)

Όλα τα μέλη της παραγωγής, με σεβασμό στον τόπο, την ιστορία του, τους κατοίκους και τους επισκέπτες, με ταπεινότητα και διάθεση συνεργασίας έκαναν τα πρώτα γυρίσματα στο χωριό.

Θα ξαναέρθουν κι άλλες φορές ώστε να πάρουν πλάνα και να κάνουν γυρίσματα κι άλλες εποχές του έτους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis