home design 800x400

Νεκρός εντοπίστηκε ο 54χρονος κολυμβητής που αγνοούνταν στην Αίγινα

Αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας

Νεκρός εντοπίστηκε ο 54χρονος κολυμβητής που αγνοούνταν στην Αίγινα από τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου. Ο 54χρονος ημεδαπός είχε πάει για κολύμπι το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία Μαραθώνα της Αίγινας. Τις βραδινές ώρες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες στην περιοχή.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου, από παραπλέον Α/Κ σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Μαραθώνα της Αίγινας. Η σορός του μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Αίγινας από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ. Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Αίγινας το οποίο παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Στην έρευνα συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένας επαγγελματίας δύτης, ιδιωτικά σκάφη, ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς, όπως και ελικόπτερο της Π.Α.

Σχόλια

Exit mobile version